Naar hoofdinhoud

Windsurf

Onze enthousiaste en gepassioneerde instructeurs staan voor jou klaar om je een te gekke windsurf ervaring te geven. Binnen no- time zul je merken dat je de basis-skills voor het windsurfen onder de knie krijgt en zul je je eerste meters surfen!

 

Perfect beginnersmateriaal

Enthousiaste en ervaren instructeurs

Effectieve manier van lesgeven

Mobiele surfschool, altijd op de juiste spots

Onze Windsurf-clinics

Wanneer de wind aantrekt vinden wij het bij Inside- Outdoor tof om te windsurfen. Hoe doen we dat? Heel simpel! We plaatsen op ons SUP board een windsurfzeil, we leggen de peddel op zij en laten ons voortbewegen door de wind. Windsurfen, dat is relaxed!

De waterrijke omgeving van Giethoorn, leent zich perfect voor het windsurfen. De lessen die we geven zijn gericht op beginnende windsurfers en al vanaf 8 jaar!

Ben jij klaar voor jouw Windsurf avontuur? Met minimale wind kun jij al het water op! Wij staan voor je klaar, check het onderstaand aanbod!

Boek hier jouw Windsurf- Experience

Windsurf clinics

Bij Inside-Outdoor geloven we erin dat elke les maatwerk is! We stemmen deze dus altijd af met de cursist. Zo bereiken we op een ontspannen en enthousiaste wijze, elke keer weer de juiste leercurve met de maximale progressie.

Privé & Groepclinics

1-4 personen

Mobiele surfschool

Altijd op de juiste spots

90 min

Meest effectieve lesduur

Passie

Gepassioneerde windsurfinstructeurs

Windsurf kickstarter clinic

Ontwikkel de juiste basisskills

90 min

1-4 personen

Al vanaf €54,99

Wil jij graag onder leiding van onze enthousiaste windsurf-instructeurs vertrouwd kennis maken met het windsurfen?  Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Windsurfen is super tof en met onze materialen gemakkelijk aan te leren. Windrichting, houding, sturen en draaien, alles komt aan bod tijdens de windsurf kickstarter clinic. Met de wind door je haren en natuurlijk in je zeil, vaar jij waarschijnlijk al je eerste meters. En dat werkt verslavend!

Is het windsurfen iets wat je al een hele tijd geleden hebt gedaan en wil je het weer eens proberen? Wij geven les op maat en sluiten daarom aan op jouw wensen en niveau.

Alle lesprijzen zijn inclusief gebruik van wetsuit.

 

Windsurf Skills

De complete windsurf ervaring

3x 75 min

1-4 personen

Al vanaf €149,75

Inside- Outdoor weet dat het leggen van een juiste basis essentieel is en biedt daarom een de ‘Windsurf skills’ lessenreeks aan. Ontsnap voor drie avonden uit jouw drukke bestaan, ga het water op en waan je in een prachtige waterrijke omgeving. De cursus is tactisch opgebouwd zodat jij maximale windsurf progressie boekt, iedereen op zijn eigen niveau.

In de eerste training gaan we aan de slag met de juiste windsurftechnieken zoals; houding, koersen, sturen en het draaien van bochten. De aangeleerde Skills diepen we verder uit tijdens de tweede en derde training. Het doel is natuurlijk om jou in drie lessen het maximale aan te leren, zodat je zelfstandig verder kunt! Ook kun je na de lessen nog advies aan onze instructeurs vragen, bijvoorbeeld over het juiste beginnersmateriaal voor eigen aanschaf.

De lessen vinden doorgang vanaf min. 2 personen en zijn ook privé te boeken. Neem daarvoor even contact met ons op.