Naar hoofdinhoud

SUP

Suppen door het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa

Maak kennis met Stand-Up-Paddling midden in het Nationaal Park Weeribben-Wieden.

Enthousiaste gecertificeerde instructeurs

Midden in het Nationaal Park Weeribben-Wieden

Leer nieuwe SUP skills

Privé & Groepsactiviteiten

Onze SUP-clinics

Stand-Up-Paddling is een razendpopulaire watersport en dat is niet voor niets! Het is eenvoudig aan te leren en de variaties zijn eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een relaxe SUP-sessie midden in de natuur, het peddelen van een uitdagende SUP- tour, het deelnemen aan een SUP- bootcamp of een heuze teambuilding op de MEGA XXL-SUP? Het is allemaal mogelijk bij Inside- Outdoor!

Boek hier jouw SUP-Experience

Direct een SUP huren in Giethoorn?

Inside-Outdoor verhuurd ook complete Sup-sets, vanuit Elly’s Beach en Bistro te Wanneperveen, maar ook op locatie. We hebben naast onze 1 persoons boards ook mega boards waar je met 5 personen tegelijk op kunt staan! Een heuze teambuilding of familieactiviteit met een hoog fun gehalte.

SUP Rental

SUP Activiteiten

Op de mooiste SUP locaties van Nederland verzorgen wij met veel enthousiasme onze SUP clinics, Sup Tours en SUP activiteiten. Ook vanuit ons Basecamp kun je een SUP Micro- Adventure combineren met een overnachting in een ingerichte Bell-Tent.

Privé en Groepsactiviteiten

1- 40 personen

Mobiele SUP-school

Altijd op de juiste spots

SUP tours

Georganiseerde SUP tours

Basecamp

SUP Micro-Adventure

SUP kickstarter clinic

Ontwikkel de juiste basisskills

60 min

1-8 personen

Al vanaf €35,00 p.p.

Wil jij graag onder leiding van onze enthousiaste Sup instructeurs vertrouwd kennis maken met het Suppen?  Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Suppen is een fantastische full-body workout en vanuit onze locatie ervaar je direct de rust van de prachtige natuur. Een heerlijk combinatie dus van inspanning en ontspanning.  Je zult direct de voordelen ervaren van het aanleren van een juiste Suptechniek. Efficiënt peddelen, bochten draaien, sturen, houding, alles komt aan bod tijdens deze Sup kickstarter clinic. Blijf jij droog bij het draaien van je eerste Pivot 360 Turn?

 

SUP Polo

Een toegangkelijke activiteit

90 min

4-8 personen

Al vanaf 29,99 p.p.

Sup Polo is helemaal te gek. Na een korte introductie en uitleg van de spelregels, ga je het water op met de speciale Sup Polo peddels. Strijd tegen je vrienden, collega’s of familieleden in teams op het water. Welk team is in staat balans te houden, tactisch over te spelen en te scoren in het goal van de tegenstander?

Een toffe uitdaging op het water met een zeer hoog fun gehalte!

Te boeken vanaf 4 personen. Ook ideaal om te combineren met onze andere activiteiten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

SUP skills

De complete SUP ervaring

2 x 60 min

1-8 personen

Al vanaf € 64,99 p.p.

Inside- Outdoor weet dat het leggen van een juiste basis essentieel is en biedt daarom een de ‘SUP skills’ lessenreeks aan. Ontsnap voor twee avonden uit jouw drukke bestaan, ga het water op en waan je in een prachtige waterrijke omgeving. De cursus is tactisch opgebouwd zodat jij maximale SUP progressie boekt, iedereen op zijn eigen niveau.

In de eerste training gaan we aan de slag met de juiste SUP technieken zoals; houding, peddelslag, sturen en het draaien van bochten. De aangeleerde Skills diepen we verder uit tijdens de tweede training in de vorm van een prachtige tourtocht door het Nationaal Park Weeribben-Wieden.

Na deze lessenreeks heb jij een goede SUP basis gelegd en dat verschil ga je gegarandeerd merken!

De lessen vinden doorgang vanaf min. 4 personen en zijn ook privé te boeken. Neem daarvoor even contact met ons op.

 

SUP tours

Toegankelijk

Op aanvraag

120 min

Al vanaf €34,99 p.p.

Sup met ons door het prachtige natuurgebied van het Nationaal Park Weeribben-Wieden.  Onze instructeur kan je tijdens de tour voorzien van tips & tricks, mocht je dat willen, maar het genieten staat voorop! Afhankelijk van de groepssamenstelling zul je tijdens de tour, met een moment van pauze, een afstand afleggen van ongeveer 5 km. Welkom om ook als starter deel te nemen. Heb je nog niet eerder een stuk gepeddeld op een SUP board? Dan raden we je aan een Supskills clinic te volgen voorafgaand aan de tour, zo ben je goed voorbereid!

Groepsarrangementen

Teambuilding & Fun

Ook op locatie

Te combineren met onze andere activiteiten

Al vanaf €34,99 p.p.

Inside-Outdoor biedt ook aan grotere groepen haar arrangementen aan. Denk bijvoorbeeld aan het Suppen van een begeleide tocht met jouw collega’s. Of ga zelfstandig het water op en huur ons materiaal op locatie. Inside-Outdoor werkt samen met Elly’s Beach en Bistro, een te gekke locatie aan het water met eigen strand en een heerlijke keuken. Boek bijvoorbeeld ons SUP & BBQ arrangement; volg een clinic, speel een match SUP polo of doe een Mega Sup teamrace met je vrienden! Vervolgens ontsteek je de BBQ op het strand om de dag in stijl af te sluiten! Neem voor jouw unieke arrangement contact met ons op, we denken graag met je mee in de oneindige mogelijkheden.