Naar hoofdinhoud

Mountainbike

Surf the trails!

Maak kennis met de essentie van het Mountainbiken en leer jezelf nieuwe MTB-Skills aan.

Persoonlijke setting

Gekwalificeerde MTB- instructeurs

Leer de essentiële basisskills

Trails in Steenwijk & Havelte

Onze Mountainbike-clinics

Houding, balans, sturen, klimmen en dalen! Alles komt voorbij tijdens onze toffe Mountainbike beginners-clinics! Je leert de essentiele basisskills aan voor het mountainbiken!

Onze instructeurs geven jouw houding, balans en bochtentechniek een boost! En daar ga jij profijt van hebben op de trails! De mountainbike clinics zijn gericht op beginners en is een inclusieve buitensportbeleving voor iedereen!

Boek hier jouw MTB-Experience

Steenwijk & Havelte

Giethoorn ligt in de kop van Overijssel, dat grenst aan Friesland en Drenthe. Dat is mooi want op zo’n 10 minuten rijafstand tref je de eerste MTB-Trails al aan in Steenwijk, bij de Woldberg. Een uitdagend technisch parcour dat zich perfect leent als oefenterrein.

Ook zijn de MTB- Trails in Drenthe vanuit Giethoorn goed bereikbaar. De trails in Havelte en omgeving zijn prachtige routes om te mountainbiken. In het weekend kun je hier zelfs over het militair oefenterrein mountainbiken.

Veel mogelijkheden dus om deze prachtige natuur op je mountainbike te ontdekken!

Doordat wij een mobiele school zijn verzorgen wij onze clinics op verschillende locaties.

Niet in het bezit van een Mountainbike? Geen probleem, Inside-Outdoor heeft goede samenwerkingen met MTB- verhuurlocaties, waarbij wij voor jou de huur van een MTB kunnen regelen.

Boek hier jouw MTB- clinic

Mountainbike clinics

Bij Inside-Outdoor geloven we erin dat elke les maatwerk is! We stemmen deze dus altijd af met de cursist. Zo bereiken we op een ontspannen en enthousiaste wijze, elke keer weer de juiste leercurve met de maximale progressie.

Privé & Groepclinics

1-8 personen

Mobiele MTB-school

Altijd op de juiste spots

120 min

Effectieve lesduur

Gekwalificeerde instructeurs

Enthousiast en ervaren