Naar hoofdinhoud

Coaching

Echte verandering van binnen begint buiten

Inside- Outdoor is er van overtuigd dat échte verandering van binnen, buiten begint.

Begeleiding Jeugdzorg

Weerbaarheidstraingen

Coachingstrajectcen

Inside-Out benadering

Onze coaching & begeleidingstrajecten

In samenwerking met- en in opdracht van zorgaanbieders, bieden wij coachings en begeleidingstrajecten aan op maat.

Contact met Coaching

Coachingstrajecten Inside-Outdoor

Uniek en specialistisch in ons aanbod staan bij de coachingstrajecten en weerbaarheidstrainingen onderstaande waarden centraal.

Resultaatgericht & Praktijkgericht

Wij werken praktijkgericht toe naar een vooropvastgesteld wenselijk resultaat, door onze sessies zoveel mogelijk buiten plaats te laten vinden.

Ongedwongen & Avontuurlijk

Onze enthousiaste, deskundige en professionele benadering wordt als laagdrempelig, toegankelijk en avontuurlijk ervaren.

Stimulerend & Activerend

Onze coaching is gericht op het motiveren en activeren van de hulpvrager om fysiek en mentaal in beweging te komen. Vanuit hier realiseert de hulpvrager effectief zijn of haar persoonlijke doelen.

SKJ geregistreerde Professionals

Inside- Outdoor heeft een brede scope aan ervaring in de multidisciplinaire hulpverlening, is een geregistreerde Jeugdhulpaanbieder (SKJ)en biedt vanuit het kwaliteitsregister haar Jeugdhulp aan.

Onze aanpak is avontuurlijk, doeltreffend & uniek

Avontuurlijke begeleiding in de buitenlucht

Planmatig werken naar het behalen van resultaten

Doelgericht & Resultaatgericht

Focus op het netwerk van de hulpvrager

Buiten bezig met binnen

Wij zijn elke keer weer verrast van de bijzondere werking die uitgaat van onze begeleidingstrajecten die plaatsvinden in de buitenlucht. Door buiten actief bezig te zijn met binnen zien we veel resultaten bij onze hulpvragers.

Onze hulpvragers behalen resultaten in o.a. het:

  • Her/vinden van balans
  • Activeren tot bewegen buiten zijn.
  • Vergroten van zelfvertrouwen
  • Leren in en/ ontspannen
  • Vergroten van sociale vaardigheden
  • Overwinnen van angsten en verleggen van grenzen.
  • Weer plezier krijgen in het maken van contact met anderen
  • Beleving van activiteiten in de buitenlucht.
Benaderingswijze

We werken vanuit onze unieke Inside- Out benadering. Wat betekend dat we ons focussen op het vergroten van de interne krachten, talenten en kwaliteiten van de hulpvrager. We vergroten deze doelgericht en ervaringsgericht door het toepassen van aansluitende outdoor- activiteiten. De hulpvrager gaat praktisch aan de slag en ontdekt hoe deze krachten ingezet en vertaald kunnen worden naar zijn of haar leefsituatie.

Begeleiding

Ambulante trajecten- Woonbegeleiding- additieve outdoor begeleidingssessies aan bestaande hulpverleningsprocessen- Teambuilding.

Neem vrijblijvend contact op via de button om verder te oriënteren naar de mogelijkheden.

Over mij

In mijn werk als jeugdbegeleider raakte ik geïnspireerd door de intensieve individuele 1 op 1 trajecten. Ik werkte met o.a. jongeren die op meerdere fronten ernstig vastliepen in hun leven en niet tot nauwelijks in staat waren tot het volgen van scholing, of laat staan een zinvolle dagbesteding hadden.

Hier ontdekte ik de kracht van het pedagogisch en doelgericht inzetten van outdoor-activiteiten. Het zelfvertrouwen kreeg een boost, jongeren begonnen te praten over wat hun écht bezighield en er onstond, op natuurlijke wijze een begeleidingsrelatie.

Mijn naam is Reindert de Vries en misschien ben ik op dit moment wel grenzen aan het verleggen met een hulpvrager, houd ik een coachingsessie op een skatebaan of zoek ik met de hulpvrager naar balans op een SUP board.

Vanuit Inside-Outdoor begeleid ik jongeren en volwassenen die zijn vastgelopen op welk front en met welke achtergrond dan ook. Mijn persoonlijke skills, laagdrempeligheid, toegankelijkheid en expertise maken dit tot een erg waardevol en uniek begeleidingsaanbod.